Over BJJ Elst

BJJ Elst is de eerste Dojo in Elst en omgeving waar BJJ door ervaren trainers wordt gegeven! De Dojo is opgezet door Ronald Dreijer: Personal Trainer bij zijn eigen gym YOUR | physical coach en al jaren zelf BJJ-er. Met het oprichten van een eigen BJJ Sportschool brengt Ronald deze groeiende vechtsport ook eindelijk naar Elst!

De ruimte

Onze Dojo vind je op de eerste verdieping van de trainingsruimtes bij YOUR | physical coach (kijk voor het adres hier). De Dojo is in het voorjaar van 2022 ingericht en van alle gemakken voorzien. Het is een open, lichte ruimte met een grote mat van 65 vierkante meter die alle ruimte biedt om jouw BJJ-skills te verbeteren. Daarnaast is de ruimte voorzien van airco, zodat er het hele jaar door prettig getraind kan worden!

De trainers

Bij BJJ Elst krijg je les van drie ervaren trainers. Ze staan zelf al jaren op de mat en hebben ervaring in het geven van BJJ trainingen. Zij weten jou uitstekend te begeleiden op weg naar die volgende band!

Efi Luis (Black belt)

Als iemand enthousiast is over BJJ dan is het wel Efi! Op rustige en gepassioneerde wijze geeft Efi BJJ trainingen. Daarbij heeft hij niet alleen veel aandacht voor het technische maar vooral ook het mentale aspect van BJJ. Efi geeft al jaren BJJ trainingen, waaronder ook aan kinderen.

Eric Dreijer (brown belt)

Eric is BJJ-er in hart en nieren. Hij staat al van kinds af aan op de mat en geeft daarnaast al jaren judo en BJJ trainingen.

Patrick Arends (Purple belt)

Wie BJJ zegt, zegt Patrick Arends. Patrick beoefent al bijna 10 jaar Brazilian Jiu Jitsu en is constant op de mat te vinden. In 2018 won Patrick de gouden medaille bij de Primal Games in Nieuwegein.

Gratis proefles

Wil je de sfeer proeven bij BJJ Elst? Meld je dan aan voor een gratis proefles! Na de proefles bepaal je zelf of je lid wilt worden bij BJJ Elst of niet.

Gratis proefles boeken